barrier

när barriären mellan verkligheten och det okända spricker
 
HemHem  INFO  GalleriGalleri  Latest imagesLatest images  Regler  SökSök  Dina rollspel  Bli medlemBli medlem  Logga inLogga in  

Barriers regler. Vi ser väldigt gärna till att dessa följs och respekteras. En del av dem kan verka uppenbara, men det är inte säkert att de är det för alla.

.

• Var snälla mot varandra! Mobbing är ingenting vi vill veta av, och säkert inte ni heller. Vi vill att alla ska ha roligt, och allting blir så mycket roligare om ingen mår dålig.

• Inget GM (godmodding - att din karaktär är osårbar och bäst), PP (powerplay - att styra andra personers karaktärer) och MP/MG (mentalplay/metagaming - din karaktär kan inte veta vad andra personers karaktärer tänker). Det vill säga, om du inte fått tillstånd till att göra det.

• Svordommar får lov att förekomma i rollspelen, men håll det till ett minimum utanför. Likaså får sex och våld förekomma med det görs antingen diskret eller i en spoiler-flik. Tänk på att det kan finnas minderåriga som inte ska läsa erotik/porr/extremt våld. Rasism, ser vi gärna att det hålls på en så låg nivå som möjligt. Är din karaktär rasist på ett eller annat sätt får den gärna visa sina åsikter så länge det inte blir överdriver. Tycker vi att man överdriver säger vi ifrån.
En spoiler-flik skapar du genom att skriva [spoiler]Vad-du-nu-än-vill-skriva[/*spoiler] (plocka bara bort stjärnan)

• Vi har valt att ha ett max-antal av karrisar, och det antalet är 12. Om någon av dem skulle dö räknas denne självklart inte till de 12, utan det gäller endast levande karaktärer (oavsett om de är pausade eller inaktiva). För din egen skull vill vi komma med tipset om att inte skapa fler karaktärer än du tror att du klarar av samtidigt.

• Vi rekommenderar att ha max 5 rollspel aktiva om gången. Detta är inte någon regel, utan mer att tips från vår sida. Det finns en risk att det annars blir rörigt i din karaktärs tidslinje.

• Alla ämnen som inte hör hemma i IC-forumen (in character-forumen) lägger vi i OOC-forumen (out of character-forumen). Vill du kontakta en admin av en eller annan anledning går det bra att göra det i "Adminkontakt". Vi ser helst att ni använder forumet istället för att skicka PM till oss.

• Står det i titeln på ett rollspel att det är privat så är det det. Då får man inte lov att hoppa in i det utan att fråga de parter som är med. Står det däremot ingen om att det är privat är det bara att hoppa in och rolla för fulla muggar!

• Korv, korv, korv. Minns dessa ord och du kommer gå långt.